Over ons

Ik ben Melissa Rozendal, en ben een nieuw avontuur aangegaan. Naast de kinderpartijtjes bij GAAF BIJ MELIZ wou ik wat anders, maar wat? Ik had al langere tijd zitten nadenken over het bedrukken van kleding & andere spullen. Het kwam zomaar op me pad, iemand anders stopte ermee en wou de spullen verkopen. Er was geen beter moment om te beginnen. KADO GAAF werd opgericht en zo kan ik mijn inspiratie en creativiteit met andere delen.

KADO GAAF! is de online webshop voor iedereen die op zoek is naar gave kleertjes of een persoonlijk cadeaus. Onze stijl is gaaf, hip, stoer en lief. 

Daarbij vinden we het belangrijk dat onze producten van een hoge kwaliteit zijn. En natuurlijk blijven we steeds op zoek naar nieuwe originele en gave producten om ons assortiment uit te breiden!

Persoonlijk contact staat bij ons op voorop! Daar hoort bij dat het een feestje moet zijn om een pakketje van ons te ontvangen en daarom zullen wij deze altijd leuk voor je inpakken!

Informatie over kado gaaf
-          Snelle levering: binnen 2 - 3 werkdagen in huis (indien voorradig)
-          Gratis cadeauservice
-          Veilig online betalen
-          Persoonlijke service
-          Webshop is 24/7 open

Gratis cadeauservice
Er wordt er altijd voor gezorgd dat u bestelling mooi ingepakt word. Zo is het een feestje om het pakketje open te maken.